Umeå Trädgårdssällskap

— Medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård

5-6 juli 2023, Sommarresa till Österbotten, Finland

Färjan Aurora Botnia som frekventerar Kvarken mellan Umeå och Vasa.

Årets första trädgårdsresa går med färja och buss till Österbotten i Finland. Vi besöker ett flertal intressanta trädgårdar och plantskolor och övernattar på hotell i Karleby. Sista anmälningsdag är den 31 mars 2023 och antalet platser är begränsat. Resan anordnas i samarbete med Björk & Boström. Anmälan är stängd!

Trädgårdar vi kommer att besöka (kan komma att ändras)

Detaljerat program skickas ut till anmälda deltagare.

Tider
Onsdag-torsdag den 5-6 juli 2023. Egen transport till Holmsund ToR.

Färja till Finland med Wasaline onsdag den 5 juli kl. 08.00 med ankomst i Vasa kl. 12.30. Samling i avgångshallen i Holmsunds hamn senast kl. 07.15. Buss möter i Vasa. Övernattning på hotell Kaarle i Karleby.
Hemresa med Wasaline torsdag den 6 juli kl. 16.30 med ankomst till Umeå kl. 19.00.

OBS: Egna måltider ombord på färjan. Kom ihåg att ta med kärl för eventuella inköp av plantor.

Kostnad
Pris för del i dubbelrum: 3 100 kr
Pris för enkelrum: 3 700 kr
EU-moms 2,67% tillkommer

För att delta i resan behöver du vara medlem i Umeå Trädgårdssällskap. Medlemskap kostar 335 kr och familjemedlemmar betalar endast 40 kr. Är du redan medlem i någon av våra systerföreningar? Då kan du bli dubbelmedlem hos oss för endast 80 kr. Läs mer om hur du blir medlem här.

I priset ingår färjeresa ToR till Vasa, bussresa i Finland, middag dag ett och lunch dag två, besök i trädgårdar enligt program och en hotellnatt på hotell Kaarle i Karleby inklusive frukost dag två. Måltider på färjeresorna och transport till och från färjeterminalen i Holmsund ingår inte.

Anmälan
Anmälan har stängt!

Betalning
Betalning sker direkt till Björk & Boström via faktura eller kort. Betalningsinformation kommer via e-post efter att du anmält dig. Delbetalning i form av handpenning på 1 000 kr betalas senast den 15 april 2023 och slutbetalning på resterande summa senast den 31 maj 2023.

OBS: Maximalt antal deltagare 50 st (först anmäld gäller). Resan ställs in och anmälningsavgiften återbetalas om antalet deltagare blir färre än 20 st. Om antalet blir mellan 20-30 st tillkommer kostnad 250 kr/person, deltagarna får i så fall information om det.

Avbokning
Vid avbokning som sker senast den 16 juni 2023 återbetalas hela summan. Efter detta datum sker ingen återbetalning utan det får regleras med ditt försäkringsbolag.

Kontakt
Frågor kring resan besvaras av ordförande Ulrika Söderlund, tel. 070-366 38 34. 
E-postadress vid eventuella frågor: umeatradgardssallskap@gmail.com