Umeå Trädgårdssällskap

— Medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård

OBS! Anmälan stängd! Måndag 10 maj ”Vi skapar med Formskaparna”inställt – ERSATT med digital Dahliaföreläsning kl 19.00

Workshopen ”Vi skapar med Formskaparna kommer att genomföras senare i år, mot hösten till. Vi återkommer med mer information närmare hösten.

Som ersättning för denna workshop kan vi erbjuda en digital föreläsning om dahlior: Anmälan till denna föreläsning sker via Studiefrämjandet: https://www.studieframjandet.se/vasterbottens-lan/gustav-arrangemang/kalenderhandelser/2021/maj/forelasning-om-dahlior/

Efter din anmälan mottager du en bekräftelse med en länk till föreläsningen som startar kl 19.00. Vill du testa din uppkoppling kan du göra det från 18.45. Föreläsningen är ca 1,5 timmar lång.

Dahliaentusiasten Sofia Ingvarsson håller en inspirationsföreläsning om dahlior, som just nu är en het trendväxt. Hon visar bilder från sina egna dahlior och beskriver hur hon sköter dem, tips och tricks för att lyckas och erfarenheter från egna misslyckanden. Efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor. Föreläsningen passar alla som gillar blommor, då det finns oändligt med olika dahliasorter så finns det alltid någon som passar individen, för många är det svårt att välja och det är lätt att få ha-begär.