Umeå Trädgårdssällskap

— Medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård

Föreläsning 2 november; Odla med barn och barnbarn. OBS! ANMÄLAN KRÄVS!

Med anledning av Corona kommer vi behöva ta upp anmälan för ditt besök. Ring eller smsa till Doris 070-654 84 81 eller Marita 076-102 13 64. Senast söndag 1 november vill vi ha din anmälan.

Vi kommer endast kunna ta emot 35 st medlemmar denna afton, men är du inte medlem kan du dock bli det på plats (310 kr = 2+12 månader samt 1+6 nr av tidningen Hemträdgården). Dock behöver du ändå meddela din ankomst.

Som planerat erbjuds Umeå Trädgårdssällskaps medlemmar att lyssna på Karolina Vannebäck då hon berättar och inspirerar till att odla med sina barn och barnbarn.

”Att odla tillsammans med barn är ett äventyr och deras nyfikenhet är viktig att ta tillvara. Odla med sitt barn är dessutom ett sätt att ge dem en närmare relation till vad de äter, minnet av en solvarm tomat sitter kvar länge och är något som kan påverka mer än man tror. I den här föreläsningen får du handfasta tips på hur man kan börja odla med barn, roliga experiment att göra och sorter som är enkla att börja med. ”

Lokal: Klossen, Studiefrämjandet Ålidhem, busslinje 8 har en hållplats precis ute på gatan. Datum: 1 November, kl 19.00- ca 21.00. Vi bjuder på frukt denna kväll och samarbetar med Studiefrämjandet, Umeå. Entré 30 kr.

OBS! Föreläsningen kommer bli filmad för att användas av lokalföreningar anslutna till Riksförbundet Svensk Trädgård. Dock kommer inga andra personer än föreläsaren att bli filmade.