Umeå Trädgårdssällskap

— Medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård

Måndag 4 oktober kl 19.00-21.00. ”Ormbunkar – upptäck, faschineras och odla”

Umeå Trädgårdssällskap erbjuder i samarbete med Studiefrämjandet Umeå och Akademibokhandeln Åkerbloms:

Föreläsningen ”Ormbunkar – upptäck, fascineras och odla” Årets trädgårdsbok 2020.

OBS! Föranmälan krävs. Anmälan görs via Studiefrämjandet Umeå här. Visa upp ditt medlemskort vid entrén. Entré: Medlemmar 30 kr, icke medlem 60 kr. Tag med ditt medlemskort.

Ormbunkar är världens äldsta växt – följ med på en föreläsning som tar dig från forntid till våra dagar. Anton Sundin trädgårdsmästare från Skellefteå, ger konkreta tips på skötsel-, odlings- och designtips för din trädgård. Han har även medförfattare i Trädgårdsboken om jord och kommer att berätta om viktigt att veta om jord.

Kom gärna en stund innan och titta på böcker i en härlig miljö, så slipper vi trängsel vid insläppet. Dörren öppnas 18.30.

Vi bjuder på fika

Under kvällen ger butiken 20% rabatt på varor i lager till de som är med i Akademibokhandelns vänner. Gäller ej kurslitteratur och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Är du inte medlem ordnar vi det kostnadsfritt på plats i butiken. Mer information: https://www.akademibokhandeln.se/vanner/

Entré: Medlemmar 30 kr, icke medlem 60 kr. Tag med ditt medlemskort.

Lokal: Akademibokhandeln, Åkerbloms bokhandel, Östra Rådhusgatan 6 Umeå

OBS! Minimiantal för deltagare är 20 personer. Vid för få anmälningar ställs föreläsningen in. Då återbetalas entrékostnaden. Vid uteblivet deltagande återbetalas ej entrébiljetten.