Umeå Trädgårdssällskap

— Medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård

Söndag 6 mars 2022 – Föreläsning med Linda Schilén om sommarblommor

Linda Schilén

Umeå Folkets Hus, klockan 13.00–15.00 – Digital föreläsning ifall restriktionerna förhindrar oss att träffas!

Sommarblommor skapar en skön fägring i våra trädgårdar samtidigt som de fyller en viktig funktion för att locka och mata pollinatörer. Många drömmer om en blomsteräng där man kan plocka buketter från tidig vår till sen höst likt en blomsterbonde.

Under föreläsningen ger trädgårdsmästare Linda Schilén dig konkreta råd om sortval, delar med sig av odlingskunskap och inspirerar dig att komma igång med din egen blomsterodling. Linda är trädgårdsmästare, författare och konstnär. Hon medverkar på TV4 Nyhetsmorgon, har skrivit flera trädgårdsböcker och driver podden Ulrica och Lindas trädgårdspodd. Instagram: @lindaschilen

Vi bjuder på lättare förtäring. Lotteriförsäljning med fina vinster samt så är Åkerbloms bokhandel på plats och säljer Lindas böcker till förmånliga priser.

Entréavgift – medlemmar 100 kr, ej medlemmar 150 kr . Köp din biljett redan idag, det är begränsat antal platser! Eftersläpp vid entrén om det blir platser över. Biljettförsäljning sker till och med 20 februari 2022.

För biljett: KLICKA HÄR och fyll i formuläret. Swisha sedan avgiften till vårt swishnummer 123-671 73 83 . När vi registrerat anmälan och swish får du en personlig kod via din mejl, som du anger i entrén.

Önskar du anmäla dig och betala på annat sätt, kontakta oss i styrelsen.