Umeå Trädgårdssällskap

— Medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård

Tulpanföreläsning – Måndag 5 oktober, kl. 18.20-21.00 – Åkerbloms Akademibokhandel

Föreläsningen om ormbunkar är framflyttad till 2021, men istället har vi bjudit upp Carolina Visser från NORRLANDS TULPANER i Sollefteå att berätta allt hon vet om dessa fantastiska lökar. Carolina kommer sälja av sina lökar både innan och efter föreläsningen.

Detta blir en exklusiv kväll enbart för Umeå Trädgårdssällskaps medlemmar. Är du inte redan medlem kan du självklart bli det på plats, delar från styrelsen finns där och kan hjälpa dig med din anmälan.

Vi håller till i Åkerbloms lokaler och redan klockan 18.20 öppnar vi dörrarna för dem som vill komma i tid och köpa tulpaner. Klockan 19.00 börjar föreläsningen och efter den är det fika, försäljning av tulpaner samt så får alla som är eller blir medlem i Akademibokhandelns medlemsklubb 20 % på allt i butiken (förutom studielitteratur och redan nedsatta varor).

Med anledning av Corona kommer vi endast kunna ta emot 30 gäster, först till kvarn gäller alltså. Entré för denna kväll är 30 kr och då ingår kaffe och bulle.

18.20-19.00 Försäljning av tulpanlökar
19.00-19.45 Föreläsning om tulpaner
19.45- ca. 21.00 Försäljning av tulpaner, fika och shopping i butiken (20% på allt, förutom studielitteratur och redan nedsatta varor).